BAŞKAN ÇELİK ADIYAMAN'DAN DEPREMZEDELERİN DUA VE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Mart 12 ,2023



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde bir aydır depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunan Şehzadeler Belediyesi'nin  aşevinde incelemelerde bulundu, depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Çelik "Adıyaman'daki vatandaşlarımız Şehzadeler halkının, Manisalıların desteğiyle verdiğimiz bu hizmetten son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. Teşekkürlerini iletip, bolca dua ediyorlar. Bu teşekkür ve duaları ben de Adıyaman'dan Şehzadeler halkına, tüm  Manisalılara iletiyorum" dedi. 

 

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında seferberlik ilan ederek,  depremzedeler için harekete geçen Şehzadeler Belediyesi, Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde kurduğu aşevi ile depremzedelere sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi ve depremzedeler ile bir araya geldi.

Beş bin kişiye sabah ve akşamları verilen kahvaltı ve yemek hizmetini  yerinde inceleyen ve çalışmaları bölgedeki görevli personelleriyle birlikte planlayan Başkan Çelik,  kazanların başına da geçerek depremzedelere sıcak yemek ikramında bulundu onlarla gönül köprüleri kurarak, yaşanan acılara ortak oldu. Yaklaşık bir aydır Şehzadeler Belediyesi'nin Adıyaman Eğriçay Parkı Çadır Kenti'nde sıcak yemek hizmetinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Çelik  şöyle konuştu; "Yaraların sarılmasına katkıda bulunmak için mesai arkadaşlarımızla, aşçılarımızla birlikte çaba ve gayret sarf ediyoruz. Sabahları burada kahvaltı ya da çorba ikramımız, akşamları da  sıcak yemek ikramımız oluyor. Yaklaşık beş bin kişiye bu ikramlarımızı veriyoruz. Adıyaman'da ilk sıcak yemek hizmetini veren belediyelerden biri biziz. Allaha çok şükür ki 1200 km  öteden kardeşlerimizin yarasını sarabilmek , yaralarına merhem olabilmek, birlikteliğimizi ortaya koyabilmek için kalkıp geldik. Buradaki yemeklerimizden istifade eden  vatandaşlarımızın çok teşekkürleri var, bolca duaları var.  Tüm Şehzadeler halkına ve Manisalılara  bunu iletmek istiyorum.  Bir taraftan Adıyaman'dayız, bir taraftan Kahramanmaraş'tayız. Bir taraftan da  Şehzadelerimize gelen depremzede vatandaşlarımıza ev sahipliği yapabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz.  Şehzadeler Belediyesi olarak  depremin ilk saatlerinden itibaren adeta bir seferberlik ilan ettik ve bu seferberlik ruhu ile bir kişinin daha acısını azaltabilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz.  Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin. Allah bir daha milletimize böyle büyük acılar yaşatmasın diyor, Adıyaman'dan Şehzadelere selam ve saygılarımı sunuyorum."

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45