Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi açılıyor

Aralık 10 ,2016

ŞEHZADELER BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek olan binada yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi. Kısa bir süre içerisinde gençlik merkezinin açılışını yapacaklarını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak seçimde verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamlığı’nın karşısında hizmet verecek olan Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Kısa bir süre içerisinde gençlik merkezinin açılışının yapılacağını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak hemşerilerimiz için dur, durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz.  Seçimlerden önce sözünü verdiğimiz gençlik merkezimiz ile ilgili adımlarımızı attık, şuan gençlik merkezi olarak kullanılacak olan binamızın gerekli düzenlemelerini yapıyoruz. İçerisinde on tane derslik, toplantı salonları ve sosyal tesislerin bulunduğu bu binayı inşallah en kısa sürede şehzadeler halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Gençlerimiz, çocuklarımız bizler için son derece önemli. Onların daha iyi eğitim alabilmeleri, daha iyi şartlarda okuya bilmeleri bizler açısından son derece önemli yine bu gençlik merkezimizde açılacak olan meslek edindirme kurslarını da son derece önemsiyoruz. Hayat boyu öğrenme kapsamında her bir vatandaşımızın da ilgi alanına göre bu kurslara katılarak kendisini daha da geliştireceğine inanıyoruz. Rabbim bu güzel tesisimizin açılışını kısa süre içerisinde yapmayı nasip etsin. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’miz halkımıza Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.