"Tarihin akışını değiştiren kadınlar Şehzadeler' de anlatıldı"

Mart 09 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ‘Tarihin akışını değiştiren kadınlar’ kadınlar konulu konferansı Manisalılardan büyük ilgi gördü.

Şehzadeler Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlediği, ‘Tarihin akışını değiştiren kadınlar’ konulu konferansı Manisalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngel oğlunun konuşmacı olduğu konferansa Şehzadeler Belediye Başkan vekili Selma Çertürk, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Ensar Vakfı Başkanı Arif Çeler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konferans öncesinde salona gelen vatandaşlar nedeni ile birçok vatandaş konferansı ayakta izlemek zorunda kaldılar. ‘Tarihin akışını değiştiren kadınlar’ konusunda konferansını veren İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu konferansta Hz. Asiye, Hz. Meryem ve Hz. Hacer’ in hayatından örnekler vererek geçmişten günümüze kadınların tarihteki yerini ve önemini anlattı. Şehzadeler Belediye Başkan vekili Selma Çertürk, Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar,  konferansın sonunda konuşmacı Döngeloğlu’ na çiçek ve hediye takdim ettiler.