Vatandaş istedi Şehzadeler yapıyor

Eylül 29 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yarhasanlar Mahallesi, Yeni Camii karşısında bulunan eski park alanında yenileme çalışması başlattı. Park alanında yapılacak çalışmaların tamamlanması ile birlikte parkın daha güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Mahalleli vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda eski parkı yıkarak yerine daha güzel bir park alanı yapacağız” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yarhasanlar Mahallesi Karamızrak Caddesi üzerinde bulunan eski parkta yenileme çalışması başlattı. Mahalle halkının parkta düzenleme yapılması için Belediyeye yoğun bir talep ilettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın taleplerine kayıtsız kalmıyoruz. Bu bağlamda Yarhasanlar Mahallesi Karamızrak Caddesi civarında oturan vatandaşlarımız ve esnaflarımız, Yeni Cami karşısında bulunan çocuk oyun parkı alanında bir yenileme çalışması talebini belediyemize iletmişlerdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda söz konusu alan bir çalışma başlatarak eski parkın yıkım çalışmalarına başladılar. Bu alanda yapacağımız çalışmayla çocuklarımızın rahatça oynaya bileceği yeni bir çocuk oyun grubunun montajı, yeni bitkisel düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılacak daha güzel görünüme kavuşturularak halkımızın yeniden hizmetine sunacağız” dedi.