VALİ KARADENİZ KURŞUNLU HAN VE ŞEHZADELERPARK'I İNCELEDİ

Ağustos 05 ,2020

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediyesi’nin Manisa'ya kazandırdığı önemli eserler olan Kurşunlu Han ve Şehzadelerpark'ta incelemelerde bulundu.

Haziran ayında göreve başlayan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediyesi’nin Manisa'ya kazandırmış olduğu önemli eserler olan Kurşunlu Han ve Şehzadelerpark’ta incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında Vali Karadeniz'e Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve başkan yardımcıları eşlik ettiler. İlk olarak Manisa'nın kültür ve sanat merkezi olan Kurşunlu Han'ı ziyaret eden Vali Karadeniz, Kurşunlu Han'da faaliyet gösteren el sanatları atölyelerini gezerek, ustalardan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Karadeniz sonrasında Başkan Çelik ve beraberindeki heyet ile birlikte Şehzadelerpark'ı ziyaret etti. Minia Şehzadeler, Dioramik Mesir Müzesi, Masal Park ve Şehzade Figürlerini inceleyen Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten eserler hakkında bilgiler aldı.

“ŞEHZADELERPAK MANİSA’YI ÖZETLEMİŞ”

Şehzadelerpark incelemesinin ardından açıklama yapan Vali Karadeniz “Şehzadelerpark’ı gezdik.  Burası Manisa’yı özetleyen güzel bir mekan olmuş. Manisa’nın tarihinin ve tarihten günümüze gelen eserlerinin sergilendiği güzel bir alan. Ben bu parkın tanındıkça, daha çok ilgi çekeceğine, buraya emek verenlerin ne kadar doğru karar verdiklerini göstereceğine inanıyorum. Bu vesileyle de emeği geçen Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.