Tekno Tarım Fuarından Şehzadelere Ödül

Kasım 06 ,2016

10.Tekno Tarım Fuarında stant açan Şehzadeler Belediyesi, bu yıl da fuar katılımcıları arasında yapılan ankette, kurulan 103stant arasında fuarın en iyi düzenlenmiş 2.standı seçildi.

Bu yıl 10.defa kapılarını açan ve 103 firma ve kurumun stant açtığı Tekno Tarım Manisa fuarının en ilgi çeken standı olan Şehzadeler Belediyesi standı Fuarın en iyi düzenlenmiş standı kategorisinde 2.lik ödülünü aldı. Kurulduğu günden bu güne kadar kurulan fuarlara katılan Şehzadeler Belediyesi geçtiğimizi yıl olduğu gibi bu yılda fuardan bir ödül aldı. Fuara katılan 103 firma arasında yapılan anket neticesinde çıkan sonuçta Manisa İl Tarım Müdürlüğü standı fuarın en iyi düzenlenmiş standı ödülünü alırken, bu yıl Şehzadeler Belediyesi stant düzenlemesinde 2.lik ödülünü aldı. Şehzadeler Belediyesi standı en iyi düzenlenmiş stantlar arasında 2.lik ödülü alırken, tamamen çekirdeksiz kuru üzümden yapılan Şehzade Tatlısına da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.