Spil Orman Köşklerinde Yılbaşı Yoğunluğu

Aralık 08 ,2015

Faaliyete girdiği günden beri yoğun bir talep alan Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşklerinde yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yılbaşı tatilinin hafta sonuna denk gelmesi nedeni ile vatandaşların 3 ay öncesinden rezervasyon yaptırdığını ve yılbaşı tatili süresince doluluk oranının yüzde yüz olduğunu ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşklerinde yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Hizmete açıldığı günden beri İzmir ve Manisa’ lı vatandaşlar tarafından yoğun bir talep alan Spil Orman Köşkleri yılbaşı nedeni ile 3 ay öncesinden rezervasyonları doldurdu. Vatandaşın çok yoğun bir şekilde rezervasyon talebinin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Geçtiğimiz Ağustos ayı itibarı ile vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri açıldığı günden bu güne çok yoğun bir talep alıyor. Bu sene yılbaşı tatili ile hafta sonu tatili birleşince vatandaşlarımızdan yoğun bir talep aldık. 31 Aralık – 3 Ocak tarihleri içi yaklaşık olarak 3 ay öncesinden rezervasyonlarımız dolmuş durumda. İzmir ve Manisa’dan yoğun talep olduğunu görüyoruz.Spil Orman Köşklerimize yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.