Son Kale Türkiye büyük beğeni topladı

Aralık 30 ,2016

Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği, “Göz Yaşı Geceleri” ekibinin “Son Kale Türkiye” gösterisi Manisalıların büyük beğenisin topladı. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırı konu alan bölümde oyuncuların performansı izleyen bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadılar.

Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği “Göz Yaşı Geceleri” ekibinin “Son Kale Türkiye” gösterisi Manisalıların büyük beğenisin topladı. Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen özel geceye Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Ali Özyiğit, Burhan Aydemir, Yunusemre Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu dolduran Manisalılar, salonda yer kalmayınca gösteriyi sonuna kadar ayakta izlemek zorunda kaldılar. Gecede sahne alan “Göz Yaşı Geceleri” ekibi Türkiye’de geçmişten günümüze yaşanan siyasi ve terör olaylarını konu alan Tiyatral gösteriyi sergilediler. Gösteride 15 Temmuz gecesi ile ilgili oynan bölüm izleyicilerden büyük beğeni topladı.          Son Kale Türkiye      gösterisinin bazı sahnelerinde salonu dolduran vatandaşlar gözyaşlarına hâkim olamadılar. Oyunun sonunda oyuncular tarafından okunmaya başlayan İstiklal Marşı’nın 10 kıtasına tüm salon hep bir ağızdan ellerindeki bayraklarla büyük bir coşku ile eşlik ettiler. İstiklal Marşının bitmesi ile bütün salon oyuncuları ayakta alkışladılar.  Gecenin sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ‘Göz Yaşı Geceleri’ ekibine hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi.