Sema gösterisine vatandaşlardan yoğun ilgi

Haziran 22 ,2016

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde Mesir Semazenler Derneği tarafından hazırlanan sema gösterisine büyük küçük herkesin yoğun ilgi gösterdi. Yapılan sema gösterisi, gösteriyi izlemeye gelen vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Manisalılar her akşam olduğu gibi, önceki akşam yine  Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde buluştu. Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan programında, her gece düzenlenen farklı etkinlikler 7’den 70’ e herkesin büyük beğenisini topluyor. Geçtiğimiz akşam sahne alan Mesir Semazenler Derneği Semazenleri, yaptıkları sema gösterisi ile Meydanı dolduran vatandaşların büyük beğenisini topladılar. Sanatçı Ahmet İnce’nin seslendirdiği ilahiler eşliğinde gösterilerini yapan Semazenler vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşlar sema gösterisi esnasında bol bol fotoğraf ve video çekimi yaptılar.