Şehzadelerin sokaklarına 100 m² parke taşı döşenecek

Ağustos 08 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik arda Mahallesinde yapılan parke taşı döşeme işlerini inceledi. Arda Mahallesinde yaklaşık 3 bin m² parke taşı çalışması yapılacağını ifade eden Başkan Çelik “Parke taşı döşeme işimizin bitmesinin ardından mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Arda Mahallesinde belediye ekiplerinin yaptığı parke taşı döşeme işinde incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Çelik’ e Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas eşlik etti. Şehzadeler ilçesi genelinde 2016 yılı içinde 100 bin m² parke taşı döşemesi yapılacağını ifade eden Başkan Çelik “Arda Mahallemizde 6-7 sokağımızda yaklaşık olarak 3 bin m² parke taşı ihtiyacı vardı. Buralarda bulunana parke taşları ile yollarımızı yeniliyoruz. Sokaklarımız bu çalışmanın ardından daha temiz daha güzel bir hale gelecek. Bunun haricinde de birçok mahallemizde de parke taşı çalışmalarımız devam ediyoruz. Bu yıl nasip olursa 100 bin m²’nin üzerinde parke taşını Şehzadelerimizin yollarına döşeyeceğiz. Şehzadeler ’de yaşayan vatandaşlarımızı çamurdan, tozdan ve kötü görüntüden kurtaracağız. Çalışmalarımız hayırlısı olsun.  Mahallelerimizin güzelleşmesinde, hizmetlerin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.