Şehzadelerin iftar sofrası Adnan Menderes'te kuruldu

Haziran 20 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası, Adnan Menderes Mahallesi TOKİ alanında kuruldu. Adnan Menderes Mahallesinin Manisa’nın gelişmekte olan bir Mahallesi olduğunu ifade eden Başkan Çelik “Adnan Menderes Mahallemiz Manisa’nın en değerli mahallesi olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.

Her akşam farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Şehzadeler Belediyesinin iftar sofrası geçtiğimiz akşam Adnan Menderes Mahallesi Gediz Orta Okulu bahçesinde kuruldu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Mahalle Muhtarı Fevzi Kayacan’ da katıldı. Adnan Menderes Mahallesinin Şehzadelerin gelişmekte olan bir mahallesi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Rahmet, bereket ve günahlardan bağışlanma ayı olan ramazanı şerifin artık son günlerini yaşıyoruz. Rabbim Kadir Gecesini de hakkıyla idrak edip, Ramazan Bayramına kavuşmayı hepimize nasip etsin. Bu akşam iftar soframızı Adnan Menderes Mahallemizde kuruyoruz. Bir tarafımızda TOKİ konutları var, diğer bir tarafımızda ise 150 bin metrekarelik kapalı alanıyla 2002 yılına kadar Manisa’nın 17 ilçesindeki hastanelerin toplam kapalı alanında daha fazla kapalı alana sahip olan büyük bir şehir hastanemiz var. Adnan Menderes Mahallesi Manisa’nın en güzel, en değerli Mahallesi olma yolunda ilerleyen gelişmekte olan bir mahallemiz. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim de bu bölge için projelerimiz var. Şehrin girişinde bulunan siteler, kooperatifler, cezaevi, mezbaha gibi ne varsa bunların tamamını buradan kaldırıp, buraları altı ticaret merkezleri, üstü de modern konutlarıyla Şehzadelerin girişinde, Şehzadelere yakışır modern bir mahalle haline dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bu projelerimizi hep birlikte başaracağız. Adnan Menderes Mahallemizde Profesör Doktor Necmettin Erbakan Spor Tesislerimizi yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Yine Şehzadelerimize inci gibi yakışacak olan 400 kişinin üzerinde bir kapasiteye sahip olacak olan bir konferans salonu, kültür merkezi ve fuaye salonunda proje çalışmalarını tamamladık, yakın zamanda temel atmasını gerçekleştireceğiz. TOKİ’ de yaşayan vatandaşlarımızın bu güne kadar tüm taleplerini Belediye olarak yerine getirdik. Bugünden sonrada hizmetlerimizi aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.