Şehzadeler'in gönül bağına vatandaşlardan destek

Aralık 14 ,2015



Atma! Paylaş! Projesi vatandaşlardan büyük destek görmeye devam ediyor. Ekim ayında başlayan projeye bugüne kadar 196 vatandaşın destek verdiğini belirten Başkan Çelik, gelen eşyaların 400 vatandaşa ulaştırdıklarını belirtti.

Başlattığı sosyal projelerle halkın büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, Ekim ayında başlattığı Atma! Paylaş! Projesi Manisa halkından büyük ilgi gördü. 196 vatandaş, kullanabilir durumdaki eşyalarını, ihtiyaç sahiplerine iletmek üzere Şehzadeler Belediyesi’ne ulaştırdı. Evinde kullanılabilir durumdaki temiz kıyafetleri belediye ekiplerine teslim eden Rıdvan İnan adlı vatandaş, Atma! Paylaş! projesi için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti. Şehzadeler Belediyesi’nin kurduğu gönül bağı köprüsüne katkı sağlamak amacıyla herkesin projeye destek vermesi gerektiğini ifade eden İnan, “Şehzadeler Belediyesi’nin başlatmış olduğu projeye ailece destek olmak istedik. Evimizdeki ihtiyaç fazlası eşyalarımızı, özellikle belirtmek isterim ki, eski olmayan eşyalarımızı, Şehzadeler’de gönül bağı kurmak için destek verdik.  Bu sofrada bizimde tuzumuz olsun diye arzu ettik. Özellikle Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e böylesine güzel bir hayıra vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya hem kendimiz hem de çevremize duyurmak vesilesi ile tanıdıklarımızın katılmasına destek vereceğiz. Bizlerinde bir nebze gönül bağında faydamız olursa, ihtiyaç sahiplerine ulaşabilirsek çok mutlu olacağız. Atma! Paylaş! Projesi nedeniyle Şehzadeler Belediyemize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“400 VATANDAŞIN İHTİYACINI KARŞILADIK”

Atma! Paylaş! Projesi kapsamında yapılan yardımlar sayesinde 400 ihtiyaçlarını giderdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ekim ayı itibariyle başlatmış olduğumuz Atma! Paylaş! projemize vatandaşlarımızın yoğun bir ilgi göstermesi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şehzadeler’de yaşayan vatandaşlarımız arasında bir gönül bağı kurmayı hedefliyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızdan büyük destek gördük. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen 196 vatandaşımız evlerindeki kullanmadıkları ev eşyalarını ve kıyafetlerini bizlere teslim ettiler. Bizi arayan her vatandaşımızın evlerinden bu eşyaları alıp, eksikliklerini giderip ve temizledikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine götürüyoruz. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi 53 vatandaşımıza ev eşyası verdik. Bunun yanı sıra vatandaşımızdan gelen kullanılabilir durumdaki kıyafet ve ayakkabıları da ihtiyaç sahibi 355 vatandaşımıza ulaştırdık. Atma! Paylaş! Projemize destek veren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45