Şehzadelerden Borsa caddesine estetik dokunuş

Mart 22 ,2016

Geçtiğimiz aylarda Doktor Sadık Ahmet caddesinde aydınlatma çalışmalarına başlayan Şehzadeler Belediyesi çalışmalarını devam ettiriyor. Şehzadeleri güzel bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçtiğimiz aylarda bazı caddelerde başlattığımız dekoratif aydınlatma çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Geçtiğimiz aylarda bazı caddelerde dekoratif aydınlatma direği montajı çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Borsa caddesi üzerindeki esnafın talebi üzerine başlatılan aydınlatma çalışmasıyla cadde boyunca 30 adet dekoratif aydınlatma direği montajı yapıldı. Yapılan çalışmayla 500’ ün üzerinde dekoratif aydınlatma direği montajı yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçtiğimiz aylarda Doktor Sadık Ahmet caddesinde dekoratif aydınlatma direklerinin montajını yapmıştık. Vatandaşlarımız tarafından çok beğenilen bu dekoratif aydınlatma direklerini ihtiyaç duyulan caddelerde monte etmiştik. Bu günde borsa caddesi üzerinde bulunan esnafımızın da bizlerden böyle bir talebi olmuştu. Belirlemiş olduğumuz alanda 30 adet dekoratif aydınlatma direği montajını yapmış olduk. Bu güne kadar 500 âdetin üzerinde dekoratif aydınlatma direği montajını yapmış olduk. Bu çalışmalarımız ihtiyaç duyulan alanlarda devam edecektir. Borsa caddesi üzerindeki esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.