Şehzadelerden 250 Görme Engelliye Beyaz Baston

Ocak 06 ,2016



Şehzadeler Belediyesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ ın katılımıyla görme engelli 250 vatandaşa beyaz baston dağıttı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yeni kurulmuş bir belediye olmalarına rağmen engellilere ve engelli derneklerine büyük destek sağladıklarını ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ ın katılımıyla Altı Nokta Görme Engelliler Derneğinde 250 görme engelli vatandaşa beyaz baston dağıttı. Beyaz baston dağıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, Manisa Altınokta Görme Engelliler Derneği Başkanı Arif Zengin ve görme engelliler katıldı. Programda konuşan Altınokta Görme Engelliler Derneği Başkanı Arif Zengin, "Mutlaka bir görme engellinin elinde beyaz baston olmalı. O görme engelli ancak o beyaz bastonuyla bağımsız olabilir. Bizim kendi içimizde de beyaz baston kullanamayan arkadaşlar var. Hem onlar beyaz baston kullanmayı öğrenecek hem de sayın vekilimiz sayesinde baston edinemeyen arkadaşlara ücretsiz olarak bu günden sonra bastonlarını hediye edeceğiz" dedi.

“TOPLUMDAN DAHA FAZLA DUYARLILIK BEKLİYORUZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, engelliler için çalışan bir belediyenin başkanı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Yeni kurulmuş bir belediyeyiz ama bu güne kadar engelli temsilcilerimizle sürekli fikir alışverişi içerisinde olarak engelleri nasıl kaldırabiliriz, şehirlerimizi engellilerimiz için engelsiz şehirler haline getirmek için ne yapabiliriz bunun çaba ve gayretini bu güne kadar sarf ettik. Bundan sonra da engelleri aşabilmek için birlikte mücadele etmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Toplumdan daha fazla duyarlılık bekliyoruz. Biz de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık. Bundan sonra da yapmaya çalışacağımızdan kimsenin bir endişesi olmasın diyoruz."

"MANİSA’DA BEYAZ BASTONSUZ GÖRME ENGELLİ KALMASIN"

Beyaz bastonun görme engelliler için çok önemli olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, şöyle konuştu: "Görme engelli kardeşlerimizin beyaz bastonlar gözü, kulağı, eli, yüreği, ayağı her şeyidir. Bununla hayatı kolaylaştırıyorlar. Benim de aklıma bu gelmişti. Sayın Ömer Faruk Çelik beyefendi sağolsun. Bu noktada bir katma değer sağladı. Buraya beyaz baston getirdik. Manisa’da beyaz bastonu olmayan hiç bir görme engelli kardeşimiz kalmasın istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından 250 görme engelli vatandaşa beyaz baston dağıtıldı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45