Şehzadeler yeni bir mesire alanına daha kavuşuyor

Haziran 07 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin, yeni bir mesire alanını daha halkın hizmetine kazandırmak için Yukarıçobanisa Mahallesi Şirin mahalle mevkiinde düzenleme çalışması başlattığı mesire alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, mesire alanını kısa bir süre içerisinde halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Şehzadeler Belediyesi’nin Yukarıçobanisa Mahallesi, Şirin mahalle mevkiinde bulunan piknik alanında başlattığı düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemesi işlemlerinin devam ettiği Mesire alanının kısa bir süre içerisinde Şehzadeler halkının hizmetine sunulacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “geçtiğimiz ay düzenleme çalışmaları başlayan Yukarıçobanisa Mahallemizdeki Şirin mahalle mevkiinde bulunan mesire alanında ki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmaları ve parke taşı döşeme işlemlerinde sona gelinen mesire alanını Peyzaj çalışmaları ve yeşillendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Daha öncesinde atıl durumda olan bu mesire alanında ki çalışmaların tamamlanmasının ardından Şehzadelerimize halkımızın rahatlıkla gelerek piknik yapabileceği güzel bir mesire alanı daha kazandırmış olacağız” dedi.