Şehzadeler 'in parkları rengârenk

Ağustos 03 ,2017

Şehzadeler belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yeşillendirme ve çiçeklendirme seferberliği başlattı. Şehzadeler’ de ki tüm yeşil alanlarda çalışma yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Daha güzel ve rengârenk bir Şehzadeler için tüm ekiplerimiz ile birlikte çalışıyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şehzadeler İlçe genelindeki yeşil alan ve parklarda peyzaj çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Bağlı ekiplerin gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya halinde çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yaz ayları olması nedeni ile Şehzadeler genelinde yoğun bir çalışma yürütüyorlar. Bir yandan ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda peyzaj çalışması yürüten ekiplerimiz diğer yandan parklarda ki bitkilerde haşerelere kaşı ilaçlama ve sulama çalışmalarını yürütüyorlar. İki vardiya halinde çalışan ekiplerimiz Şehzadelerimizde ki park ve bahçelerin rengârenk olması için yoğun bir çalışma sergiliyorlar. Şehzadeler Belediyesi olarak 65 Mahallemizin tamamında bulunan yeşil alan ve parklarımızda ki bu yoğun çalışmamamız bu yaz sonuna kadar aralıksız bir şekilde devam edecek” dedi.