Şehzadeler 'in miniklerinden babalara özel gösteri

Haziran 20 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minikler Babalar Günü nedeni ile babalarına özel bir gösteri hazırladılar. Kreş binasında gerçekleştirilen gösteriyi izlemeye gelen babalar, duygu dolu anlar yaşadılar.

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde Babalar günü heyecanı yaşandı. Kreş’ te eğitim gören tüm çocuklar, Babalar Günü nedeni ile öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları gösteride babalarına şarkılar söylediler. Şehzadeler’ in minikleri kendilerini izlemeye gelen babalarına söyledikleri şarkılarla babalarına duygu dolu anlar yaşattılar. Gösterinin sonunda çocuklar babaları için özel tasarlanmış ve her birinde kendi el izleri olan tişörtleri babalarına hediye ettiler. Programın sonunda çocuklar babaları ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.