Şehzadeler 'in Muhatlarından Antalya çıkarması

Eylül 25 ,2017



Şehzadeler’ in muhtarları, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği Kültür Gezileri programları çerçevesinde Antalya’yı gezdi. 46 Mahalle Muhtarının katıldığı 3 günlük Antalya gezisinde Muhtarlar, uzman rehber eşliğinde Antalya’ nın tarihi ve turistik mekânlarını gezdiler.

Şehzadeler ilçesinin 46 mahalle muhtarı Şehzadeler Belediyesinin Kültür Gezileri kapsamında Şehzadeler Muhtarlar Derneği ile birlikte ortaklaşa düzenlediği bir programla Türkiye’nin mavi incisi olan Antalya’yı gezdiler. Geçtiğimiz Cum günü başlayan geziye katılan 46 mahalle muhtarı, 3 gün boyunca uzman rehber eşliğinde Antalya’nın farklı tarihi ve turistik merkezlerini gezdi. Şehzadeler Muhtarlar Derneği olarak, Şehzadeler Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Kültür Gezisi programına 67 mahalle muhtarını davet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Aslan “ Öncelikle böylesine güzel bir etkinlik için Belediyemize ve Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca düzenlenen bu gezide Mahalle Muhtarlarımız Kültürel anlamda farklı yerler görme fırsatını buldular. Ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz bu organizasyondan tüm muhtarlarımız oldukça memnun kaldılar. Muhtarlar Derneği olarak Şehzadeler ilçemizde ki 67 muhtarımızın tamamını bu Kültür Gezisine davet ettik. Bu davetimize 46 Mahalle muhtarımız katıldı. Bu denli yüksek oranda katılım gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyoruz. Böylesine güzel bir organizasyon düzenlediği için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“MUHTARLARIMIZ BİZİM ÇALIŞMA ORTAKLARIMIZDIR”

Şehzadeler Belediyesi olarak bütün mahalle muhtarlarını önemsediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Demokrasimizin kılcal damarları ve bizlerin çalışma ortakları olan muhtarlarımızı Şehzadeler Belediyesi olarak çok önemsiyoruz. Bu nedenle Belediyemizin Kültür Gezileri programları çerçevesinde Şehzadeler Muhtarlar Derneğimiz ile birlikte ortaklaşa bir program yaparak Muhtarlarımızı Antalya gezisine davet ettik. 67 mahalle muhtarımıza yapılan bu davete 46 mahalle muhtarımız katılmıştır. Antalya’ nın tarihi ve turistik mekânlarını gezen muhtarlarımız uzman rehber eşliğinde Antalya ile ilgili bilgi sahibi oldular. Bunun yanı sıra muhtarlarımızın istekleri doğrultusunda bir de tekne gezisi organize edilerek Akdeniz’ in incisi olan sahil ve koyları da gezme fırsatını oldu. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar Muhtarlarımız için birçok çalışmaya imza attık, bunu imkânlar ölçüsünde devam ettireceğiz” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45