Şehzadeler 'in Aşure geleneği devam ediyor

Ekim 13 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Muharrem Ayı nedeni ile Perşembe pazarı önünde vatandaşlara 2 bin 500 kişilik aşure dağıttı. Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas “tüm hemşerilerimizin Muharrem ayını tebrik ediyor, yapılan tüm hayırların kabul olmasını diliyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi her yıl odluğu gibi bu yılda Muharrem Ayı nedeni ile Manisa’nın farklı noktalarında aşure ikramı yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında aşure dağıtan Şehzadeler Belediyesi, bu sefer de Perşembe pazarı önünde vatandaşlara 2 bin 500 kişilik aşure dağıttı. Yapılan aşure dağıtımına Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve vatandaşlar katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak her yıl Muharrem Ayında Manisa’nın farklı noktalarında vatandaşlara aşure dağıttıklarını ifade eden Başkanvekili Kavas “Öncelikle tüm hemşerilerimizin Muharrem Ayını tebrik ediyorum. Göreve geldiğimiz yıl Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ in başlatmış olduğu aşure ikramımızı her yıl sürdürüyoruz. Bu yılda Muharrem Ayında vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında başlattığımız Aşure ikramımıza bugün Perşembe pazarı önünde devam ediyoruz. Bugün yaklaşık 2 bin 500 vatandaşımız aşure ikramında bulunduk. Rabbime böylesine güzel günlerde bizleri bir araya getirdiği için sonsuz şükürler olsun” dedi.