Şehzadeler ikram çeşmeleri ile serinliyor

Temmuz 13 ,2017

Manisa’ da ilk olarak Şehzadeler Belediyesi tarafından başlatılan İkram çeşmeleri projesi vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Kışın her gün 4 bin 500 vatandaşa soğuk çorba ikramında bulunulan İkram Çeşmelerinden yaz aylarında günlük bin 500 kişilik soğuk meşrubat ikramı yapılıyor.

Şehzadeler Belediyesi sıcak yaz ayları nedeni ile her akşam saat 20.00-22.00 arası Manisa’nın 3 farklı noktasında bulunan ikram çeşmelerinden bin 500 vatandaşa soğuk meşrubat ikramında bulunuyor. Alaybey Cami, Nurlupınar Mahallesi girişi ve Sultan Parkı önünde bulunan Şehzadeler Belediyesi İkram Çeşmelerinden yaz ayları boyunca soğuk meşrubat ikramının devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’ da bir ilk olarak başlatmış olduğumuz İkram Çeşmelerimizden kışın vatandaşlarımız sıcak çorba ikramında yazın sıcaklarda da soğuk meşrubat ikramında bulunuyoruz.  Kış aylarında vatandaşlarımız sabah erken işlerine giderken sıcak çorba ikramına yoğun ilgi gösteriyor, her sabah 4 bin 500 kişilik sıcak çorba ikramımız oluyordu. Yine yaz aylarının gelmesi ile birlikte her akşam vatandaşlarımıza 20.00 – 22.00 saatleri arasında Sultan Parkı önü, Alaybey Cami önü ve Nurlupınar Mahallesi girişinde bulunan İkram Çeşmelerimizden bin 500 kişilik soğuk meşrubat ikramında bulunuyoruz. Vatandaşlarımız, akşam saatlerinde ikram çeşmelerimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Şehzadelerimizin 3 farklı noktasında bulunan İkram Çeşmelerimizden soğuk meşrubat ikramlarımızı yaz aylarının sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.