Şehzadeler ekipleri 24 saat hazır

Ocak 18 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, olumsuz hava koşulları için 24 saat hazır bekleyen karla mücadele ve acil durum ekiplerini ziyaret etti. Başkan Çelik, “Vatandaşlarımızın hava şartlarının olumsuzluklarından etkilenmemeleri için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ni ziyaret etti. Başkan Çelik’e, Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban ve Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen eşlik etti. Başkan Çelik, son birkaç gündür hava sıcaklığının gittikçe düşmesi ve bugün başlayan kar yağışı nedeniyle Şehzadeler Belediyesi olarak 24 saat hazır bekleyen karla mücadele ve acil durum ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hafta sonu Nurlupınar Deresi’nin yağmur sularıyla taşması ve lodosun etkisiyle devrilen ağaçlara anında müdahale edildiğini belirten Başkan Çelik, “Olumsuz hava koşulları birkaç gündür devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi olarak hafta sonu hummalı bir çalışma vardı. Arkadaşlarımız mesaiye gelerek çalışmalara katıldılar. Gerek su taşkınları gerekse kurtarmayla ilgili hep faaliyetlere katıldık. Bugün de kar yağışı söz konusu. Ekibimizle birlikte hazırlıklarımızı kontrol ediyoruz. Yeterli stokumuz ve ekibimiz var. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordinasyon içindeyiz. Çünkü onların ve bizim sorumlu olduğumuz yollar var. Birbirimize destek olarak, eğer merkezde bir kar tutması olacak olursa, vatandaşlarımızı rahat kılmak, hava şartlarının olumsuzluklarından etkilenmemeleri için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ekibimizle birlikte teyakkuzda bekliyoruz. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah milletimizi her türlü olumsuzluklardan korusun” dedi.