Şehzadeler 'den vatandaşlara 2 bin 500 adet lale

Mart 30 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Regaib Kandili nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurduğu stant ta hem vatandaşların kandilini tebrik etti hem de meydanda bulunan vatandaşlara 2 bin 500 adet Lale soğanı hediye etti.

Şehzadeler Belediyesi Regaib Kandili nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara 2 Bin 500 adet lale soğanı dağıttı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan Lale standına AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadeler’ de 32 bin adet çiçeği toprakla buluşturacaklarını ifade eden Başkan Çelik “Öncelikle böylesine güzel ve anlamlı bir günde tüm hemşerilerimizin Regaib Kandilini tebrik ediyorum. Böyle güzel bir günde Manisa’mızda önemli bir misafiri ağırlıyoruz. AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Ataş bugün şehrimizdeler.  Şehzadeler Belediyesi olarak baharın gelişi ile birlikte Şehzadelerimizin dört bir yanına 32 bin adedi lale soğanı olmak üzere nergis, sümbül ve çiğdem gibi 100 bin adet çiçeği toprakla buluşturuyoruz. Bugün de burada hem vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyor, hem de vatandaşlarımıza 2 bin 500 adet lale soğanının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve beraberindekiler 15 Temmuz Demokrasi Meydanını dolduran vatandaşlara 2 bin 500 adet lale soğanını hediye ettiler.