Şehzadeler 'den sokak hayvanları için anlamlı bir proje daha

Mart 21 ,2017

Sokak hayvanları için yaptığı projelerle halkın beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, sokaklarda yaşayan kediler için parklara kedi evleri monte ediyor. Bin adet yapılan kedi evleri parkların yanı sıra vatandaşların isteği doğrultusunda istenilen noktalara da yerleştirilecek.

Sokak hayvanları ile ilgili birçok projeyi hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, sokaklarda yaşayan kediler için parklara ve vatandaşların talep ettikleri noktalara kedi evleri yerleştiriyor. Şehzadeler’ de yaşayan tüm canlılara hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan tüm canlılara hizmet etmeye devam ediyoruz. Rutin Belediyecilik görevlerimizin yanı sıra bu toprakları birlikte paylaştığımız can dostlarımız sokak hayvanlarını da unutmuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar parklara ve sokaklarda uygun noktalara hayvan yem ve su kapları montajını yaptık. Bunun yanı sıra bin adet kuş yuvasını ilçemizin genelinde ağaçlara monte ettik. Ayrıca 5 bin adet su kabını ilçe genelinde dağıtarak vatandaşlarımızın evlerinin kapılarının önlerine su koymalarına yardımcı olduk. Bugünde özel olarak yaptırdığımız bin adet kedi evini ilçemizdeki tüm parklara monte etmeye başladık. Bu kedi evleri sayesinde sokaklarda yaşayan kediler daha güvenli bir şekilde bu yuvalarda yaşayacaklar. Bu kedi evlerimizden isteyen Vatandaşlarımıza da Beyaz Masa birimimize başvurmaları halinde teslim edebileceğiz” dedi.