Şehzadeler 'den Annelere özel hediye

Mayıs 15 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Anneler günü münasebeti ile geçtiğimiz gün 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Belediyenin hazırladığı 2 bin 500 hediyeyi annelere dağıttı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Anneler günü nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, Belediye tarafından hazırlanan 2 bin 500 hediyeyi annelere dağıttı. Düzenlenen hediye dağıtımına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri asiye Zurnacı, Selma Çertürk, Mehmet Kavas, Mustafa Zeybek, AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Annelerin günün bir gün değil her gün olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye başkanı Ömer Faruk Çelik “Bugün Anneler Günü nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında annelerimize Belediyemizin hazırlamış olduğu hediyelerden dağıtıyoruz. Bir gün değil her gün annelerimizin günüdür. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum. Yılın 365 günü günün 24 saati bizim medeniyet değerlerimize göre annelerimizin günüdür. Annelerimize hiçbir şekilde sevgide ve saygıda kusur etmeyelim. Onlar bizim ilk öğretmenlerimiz, bizim için günlerce uykusuz kalanlar, bizim mutluluğumuz ile mutlu olanlardır. Onlar bizi kendinden çok seven kutsal insanlar. Bu vesile ile onlar için ne yapsak azdır.  Annelerimiz bir gün değil her gün başımızın tacıdır” dedi.