Şehzadeler 'de yaz spor okulları kayıtları başladı

Mayıs 19 ,2017

Şehzadeler Belediyesi’nin öğrenciler için her yıl düzenlediği yaz spor okullarında yeni kayıt dönemi başladı. Her yıl yoğun yaz spor okullarına yoğun bir katılım gerçekleştiğini ifade eden Şehzadeler Başkanı Ömer Faruk Çelik “2017 Yılı yaz ayı tatil döneminde çocuklarımız için yapacağımız yaz spor okullarımıza katılmak isteyen öğrenci kardeşlerimiz 30 Haziran tarihine kadar başvuruda buluna bilirler” dedi.

Şehzadeler Belediyesinin öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterdiği yaz spor okullarında yeni dönem kurs kayıtları başladı. Her yıl yaklaşık 500 öğrencinin kurslardan faydalandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Her yıl öğrencilerimiz için düzenlediğimiz yaz spor okullarımızı bu yılda açıyoruz. Her yıl yaklaşık 500 öğrenci kardeşimizin katıldığı bu kurslarımızda Futbol, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Jimnastik branşlarının yanı sıra Muay Thai, Kick Boks, Wushu ve ata sporumuz olan Güreş branşları olacak. Kurslarımıza katılmak isteyen öğrenci kardeşlerimiz şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi ve Belediyemiz Beyaz Masa biriminden başvuru formunu temin edebilirler. Kurslarımız 20 Haziranda başlayacak olup, yaz spor okullarımıza katılmak isteyen kardeşlerimiz 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabileceklerdir” dedi.