Şehzadeler' de asfalt çalışması başladı

Mayıs 06 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tüm mahallelerde asfalt yama çalışması başlattı. 2016 yılı içerisinde başlayan çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan mahallelerde bin yüz ton asfalt yama çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Vatandaşlarımızın daha rahat bir Şehzadeler’ de yaşaması için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Şehzadeler Belediyesi kazı çalışması yapılan ve kışın bozulan yollarda asfalt yama çalışması başlattı. Şehzadeler’ de 2016 yılının ilk 4 ayında bin yüz ton asfalt yama çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, kışın yağışlar ve yapılan kazı çalışmaları nedeni ile bozulan yollarda asfaltlama çalışması başlattılar. Havaların düzelmesi ile birlikte başlayan bu çalışmamız ihtiyaç duyulan mahallelerimizde devam edecek. 2016 yılının ilk 4 ayı itibarı ile yapılan asfalt yama çalışması ile ilk etapta 30 mahallemizde bin yüz ton asfalt yama çalışması yaptık. Yazın vatandaşlarımızın daha rahat bir Şehzadeler’ de yaşaması için bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.