Şehzadeler 'de Eylül ayı yoğun geçecek

Eylül 06 ,2017

Yoğun bir çalışma takvimi ile Şehzadeler’ in 69 mahallesinde hummalı çalışmalar yürüten Şehzadeler Belediyesi, 2 yeni tesisinde temellerini atarak, inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 4 adet yeni tesisin de açılışını gerçekleştirecek. Eylül ayının kendileri açısında yoğun geçeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkımız için dur durak bilmeden çalışarak yeni hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Şehzadeler Belediyesi tarafından farklı mahallelerde temelleri atılan 4 yeni tesis Eylül ayı içerisinde açılarak halkın kullanımına sunuluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak halkına yararına olacak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni hizmetlerimizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda temelini atmış olduğumuz 4 yeni tesisimizin açılışının bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Eylül ayı içerisinde Adnan Menderes Çok Amaçlı Salon, Kazım Karabekir Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Tepecik Mahallesi Kır Düğün Salonu ve Halı Saha ile Manisa’nın en güzel projelerinden bir olan Veziroğlu Sosyal Tesislerinin açılışını yaparak halkımızın hizmetine dunmuş olacağız. Bunun yanı sıra tüm ekiplerimiz 69 Mahallemizde rutin belediyecilik hizmetlerimizi tüm hızıyla yapmaya devam edecek. Geçtiğimiz ay içerisinde 17 Mahallemizde başlayan yollara parke taşı döşeme çalışmalarımız da süratli bir şekilde devam edecek. Bu ay içerisinde 4 projemizin açılışının yanı sıra 2 yeni projemizin de temel atmasını yaparak halkımıza yeni tesislerin müjdesini vermiş olacağız. Bu projelerimizden bir tanesi daha önce sözünü vermiş olduğumuz Halıtlı Mahallesi Halı Saha projesi, diğeri ise Karaağaçlı Mahallesine yapmayı planladığımız 1 açık ve 1 kapalı olmak üzere 2 adet düğün salonunun temellerini atacağız. Bu tesislerimizin de inşaat çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca geçtiğimiz ramazan ayı içerisinde temellerini atmış olduğumuz Hacıhaliller ve Yeşil Köy Mahalleleri Çok Amaçlı Salonlarımızın da inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere, inşallah nasip olursa bu iki tesissimizi de Ekim ayı içerisinde açarak hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.