Şehzadeler 'de 54 taşınmaz açık ihaleyle satışa sunuluyor

Ağustos 09 ,2017



Şehzadeler Belediyesi, Tilkisüleymaniye mahallesinde bulunan 54 arsayı açık ihale ile satışa çıkarıyor.  Satışların açık ihale usulü ile yapılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Yapılacak olan bu satış ihalemize tüm vatandaşlarımız katılabilirler” dedi.

Şehzadeler Belediyesi, Tilkisüleymaniye Mahallesinde, belediyeye ait 54 adet arsayı vatandaşın talebi üzerine satışa çıkarıyor. Mülkiyeti Şehzadeler Belediyesine ait olan arsa vasıflı taşınmazların açık ihale ile satışa çıkaracaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin bir kısmında belediyemize ait olan bir kısım taşımazlar ile ilgili vatandaşlarımızdan bize satışının yapılması noktasında sürekli talepler geliyordu. Bu arsa vasfında olan taşınmazların büyük bir çoğunluğu yüzölçümleri nedeni ile herhangi bir gelir getirmeyen ve işlenmeyen yerlerdi. Vatandaşlarımızdan gelen bu taleplerin artması üzerine bu 54 adet arsanın satış yapılmasına karar verdik” dedi.

“SATIŞLAR AÇIK İHALE USULÜ YAPILACAK”

İhalenin 2886 sayılı ihale kanunun 45. Maddesi uyarınca açık teklif usulü ile yapılacağını belirten Başkan Çelik “Açık ihale usulü ile yapılacak olan bu satışlarımıza isteyen tüm vatandaşlarımız katılabilecekler. Bu konuda ihaleye katılmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğümüze gelerek gerekli evraklarını tamamlamaları halinde ihaleye katılma hakkına sahip olabilecekler. Ayrıca vatandaşlarımız satışlar ile ilgili ihale şartları ve satış listesin www.şehzadeler.bel.tr adresindeki duyurular bölümünden ulaşabilirler. Açık ihale usulü yapılacak olan satışlarımız 20 – 22 Eylül tarihlerinde Belediyemiz Gençlik Merkezi binasında yapılacaktır. Bu satışa çıkardığımız toplam 54 taşınmaz ile alakalı belediyem meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda şeffaf bir ihale ile satışını gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45