Şehzadeler' de 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Nisan 10 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclis toplantısı geçtiğimiz akşam Kültür Merkezi Belediye Meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında 2017 yılı için bir yıllığına görev yapılacak encümen üyeleri seçilirken, 2016 yılı faaliyet raporu da oy çokluğu ile kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. 8’ i komisyon raporları olmak üzere toplamda 18 maddenin görüşüldüğü toplantıda 2016 yılı faaliyet raporu CHP’ni ret, MHP’nin çekimser oyuna karşılık AK Parti gurubunun evet oyları ile kabul edildi. Şehzadeler Belediyesi Denetim Komisyon raporu’ da mecliste okunarak, denetimler hakkında belediye meclisine bilgi verildi. Belediye Meclisinde görüşülen 8 adet komisyon raporları kabul edilirken, diğer maddeler görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi. Belediye Meclis toplantısında 2017 yılında bir yıllığına görev yapacak olan daimi encümen üyelik seçimleri yapılırken, encümen üyeliklerine AK Partili Belediye Meclis üyeleri Mehmet Emin Çipiloğlu, Ali Özyiğit ve Şerif Gül oy çokluğu ile seçildi.