Şehzadeler bayramda görev başında olacak

Ağustos 31 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe genelinde kurban kesim yeri olarak belirlenen alanlarda incelemelerde bulundu. Kurban kesim yerlerinde vatandaşların kurbanlarını rahatlıkla kesebilmeleri için Şehzadeler Belediyesi olarak görev başında olacaklarını ifade eden Başkan Çelik, tüm Manisalıların kurban bayramını kutladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinde ki kurban kesim yerlerinde yapılan son hazırlıkları yerinde inceledi. Şehzadeler Belediyesi olarak bayram boyunca vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için çalışacaklarını ifade eden Başkan Çelik “Mübarek kurban bayramı arifesinde Şehzadeler Belediyesi olarak biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın nasip olursa tüm İslam ümmeti ile birlikte kurban bayramımızı idrak edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak kurban öncesinde tüm ekiplerimiz ile seferber bir durumdayız. Şehzadeler ilçemizde Alaybey Pazar yeri, perşembe pazarı ve Nurlupınar Pazar yerlerinde vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlarını kesebilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Pazar yerlerinin içine vatandaşlarımızın kurbanlarını rahatlıkla kesip yüze bilmeleri için askı sistemleri kuruyoruz. Bunun dışında diğer birimlerimizde bayram süresince gerekli tertibatları alarak vatandaşlarımızın rahatça bir bayram geçirmeleri için görevde olacaklar. Rabbim kurban bayramına kavuşmayı hepimize nasip etsin. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin mübarek kurban bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.