Şehzadeler Yaz Spor Okulu açılıyor

Haziran 08 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okulu kayıtları başladı. 6-14 yaş arası öğrencileri kapsayan kurslara katılım için başvurular 15 Temmuz’da sona erecek. Öğrencilere yaz süresi boyunca 8 farklı branşta kurs verilecek.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu programı kapsamında 6-14 yaş aralığındaki öğrencilere futbol, yüzme, taekwondo voleybol, kick boks, muay thai, güreş, Wushu ve badminton gibi spor branşlarında eğitim verilecek. Öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirebilmeleri için yaz spor okulunu faaliyete geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerde ki öğrencilerimizin yaz aylarını daha verimli geçirebilmesi amacıyla Yaz Spor Okulumuzu bu yılda faaliyete geçiriyoruz. Şuan başlamış olan kayıtlarımızı 15 Temmuz’da sona erecek. Yapacağımız planlama ile 20 Haziran’da başlayacak kurslar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tesislerde yürütülecek. Kategorilerine göre de yaz tatili süresince devam edecek. Öğrencilerimizin Yaz Spor Okulu’na katılımı için nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık fotoğraf ve spor branşlarında gerekli olan sağlık raporu ile birlikte Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa birimine başvuruda bulunması yeterli olacak. 10 Hafta boyunca sürecek olan Yüzme kursu için 200 TL, Futbol için ise toplam 150 TL kurs ücreti alınacak. Diğer branşlar ise ücretsiz olacak” dedi.