Şehzadeler Vatandaşları İftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor

Haziran 06 ,2017

Her akşam farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası geçtiğimiz akşam Gazi İlk Okulu bahçesinde kuruldu. Ramazan ayında iftarını her zaman vatandaşlarla birlikte açtığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkımız ile lokmamızı paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Vatandaşları İftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Her gece farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrasıyla Mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturan Şehzadeler Belediyesi, geçtiğimiz akşam Gazi İlk Okulu bahçesinde 800 kişilik iftar sofrası kurdu. Düzenlenen iftar programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Ermiş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Göreve geldiği yıldan itibaren iftarını her zaman halk ile birlikte açtığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerin farklı mahallelerinde kurduğumuz iftar sofralarımıza, partisi farklı, görüşü farklı her görüşten insanlarımız geliyor. Bu sofrada buluştuğumuz da hepimiz aynı anı bekliyor, ezan ile birlikte iftarımızı hep birlikte açıyoruz. İş te hepimizin bir olduğunun, hiç birimizin farklı olamadığının, insanların kardeş olduğunun en güzel göstergelerinden bir tanesi Ramazan-ı Şeriftir. Göreve geldiğimiz günden bu yana 4 yıldır iftar sofralarında halkımız ile buluşuyoruz. 4 yıldır davetlerde, otellerde iftar yapmayı asla tercih etmedik, Şehzadelerin büyük ailesi birlikte olduk. Her kesimden insanla iftar sofralarında lokmamızı paylaştık. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan-ı Şerifi tamamlayıp bayramlara kavuşmamızı nasip etsin” dedi. İftarın ardından hazırlanan çocuk oyun gösterisi miniklerin büyük beğenisini topladı.