Şehzadeler Peker Mahallesini iftar sofrasında buluşturdu

Temmuz 01 ,2016

Her akşam farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarında vatandaşları bir araya getiren Şehzadeler Belediyesi, geçtiğimiz akşam Peker Mahallesinde iftar sofrası kurdu. Her gün bir mahallede iftar sofrası kurduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Her akşam kurduğumuz iftar sofralarında desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Peker Mahallesinde kurduğu iftar sofrasında mahalle sakinlerini buluşturdu. Düzenlenen iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, civar mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Her akşam bir mahallede iftar açmaktan mutlu olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu akşam Peker Mahallemizde iftar sofrasında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin, sağlık ve sıhhat içerisinde Ramazan Bayramına kavuştursun inşallah. Güzel bir Ramazan yaşıyoruz bugüne kadar birçok mahallemizde kurduğumuz iftar sofralarında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bugüne kadar hiç evimde ya da lüks otellerde davetlerde iftar yapmadım. Hamd olsun ki her gün bir mahallemizde vatandaşlarımız ile genciyle yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, zengini ve fakiriyle toplumumuzu oluşturan her bir kesimle iftar sofraları vesilesi ile bir araya geldik. Aynı sofrada, aynı duaları etmek gerçekten de büyük bir zenginliktir diye düşünüyorum. Ramazan ayı boyunca birçok mahallemizde hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla iftar sofraları kurduk. Tüm hayırseverlerimize katkılarını esirgemedikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.