Şehzadeler Mehterinden coşkulu Demokrasi Nöbeti

Ağustos 03 ,2016

18 gündür Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan Manisa halkı, Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı’nın konseri ile coştu. Meydanı dolduran binlerce Manisa’ lı ellerindeki Türk Bayrakları ile Mehter takımının çaldığı marşlara hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka meydanlara inin çağrısı ile birlikte Manisa halkı ilk günkü coşkusu ile 15 Temmuzdan bu yana meydanlarda Demokrasi Nöbetine devam ediyor. Her gece farklı etkinlik ve konuşmanın düzenlendiği Cumhuriyet Meydanında geçtiğimiz akşam Şehzadeler Belediyesi Mehter takımı konser düzenledi. Şehzadeler Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen Demokrasi Nöbetinde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri vatandaşları yalnız bırakmadı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Demokrasi Nöbeti için Cumhuriyet Meydanın da bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek meydanda kurulan stantları gezdi. Cumhuriyet Meydanında kurulan Demokrasi sahnesinde bir konser veren Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı çaldığı Mehter marşları ile Meydanı dolduran vatandaşlara coşkulu anlar yaşattılar. Ellerinde ki Türk Bayrakları ile Mehter marşlarına eşlik eden vatandaşlar konser sonrasında 15 Temmuz Darbe girişimi ile alakalı hazırlanan belgesel filmini izlediler.