Şehzadeler Kriz Masası 24 Saat Çalışacak

Ocak 20 ,2016

Aniden bastıran kar yağışının ardından Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in talimatı ile Şehzadeler Belediyesi kriz masası kuruldu. Kriz masası ekipleri kapanan yollarda tuzlama çalışması ve kaldırımlarda kar temizleme çalışması başlattı.

Bu gün öğleden sonra etkili olan kar yağışı nedeni ile ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Şehzadeler Belediyesi karla mücadele için kriz merkezi kurdu. Kurluna kriz merkezi ile yollarda buzlanma tehlikesine karşın hızlı bir şekilde tuzlama çalışması başlattı. Şehzadeler ilçesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Belediye ekiplerinin hazır bekletileceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Manisa genelinde etkili olan kar yağışı nedeni ile hızlı bir şekilde kriz masamızı oluşturduk ve karla mücadele ekiplerimizi hazır hale getirdik. Özellikle bu gün öğleden sonra etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele ekiplerimiz ilçemizde sorun oluşa bilecek yollarda önlemler alarak tuzlama çalışmasına başladılar. Ayrıca şehir merkezimizde vatandaşlarımızın rahatça yürüye bilmeleri için kaldırımlarda da hızlı bir şekilde kar temizleme çalışmaları başlattık. Şuan itibarı yapılan tuzlama çalışmaları ile yollarımız açık durumda ekiplerimiz kar yağışının yoğunluğuna göre tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edeceklerdir. Şehzadeler ilçemizde oluşan sorunlar ile ilgili vatandaşlarımız bizler 444 90 45 Beyaz Masadan ulaşıp sorun olan yerleri ilettikleri takdirde ekiplerimiz anında müdahale ederek sorunları çözeceklerdir. Kriz masamız kar yağışı süresince 24 saat aralıksız görev yapacaktır.” dedi. Şehzadeler ilçesine bağlı kırsal mahallelerde kar yağışının daha etkili olduğunu ifade eden Başkan Çelik ekiplerin hızla yol temizleme çalışması başlattıklarını sözlerine ekledi.