Şehzadeler Beyaz Masa'dan Sorunlara Anında Müdahale

Ocak 26 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa vatandaşın sorunlarına anında çözüm üretiyor. Zorlu bir kuruluş sürecinin ardından tüm birimlerini tek tek faaliyete geçiren Şehzadeler Belediyesi, ilk olarak kurduğu birimlerden olan Beyaz Masayla göz dolduruyor. Vatandaşların her türlü sorunlarını rahatlıkla ilettiklerini ifade eden Başkan Çelik “Beyaz Masamız iletilen sorunlara anında müdahale ederek çözüme kavuşturulması için büyük bir çabayla çalışıyor” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa vatandaşların sorunlarına hızlı çözümler getirerek vatandaşlardan tam not alıyor. Faaliyete geçtiği günden beri sorunlara anında müdahaleler ile çözüme kavuşturan vatandaşların tekdirini topluyor. Şehzadeler Belediyesinin zorlu bir kurulum süreci tamamladığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak göreve gelir gelmez yaptığımız ilk işlerden bir tanesi Beyaz Masa birimimizi hizmete açmak oldu. Bu sayede vatandaşlarımız sorunlarını bire bir ilete bilecekleri bir birimle muhatap oluyor, birim birim dolaşmadan sorununa anında çözümler bula biliyor. Göreve geldiği günden beri Beyaz Masa birimimizde 2015 yılı içinde toplamda 5720 şikâyet ve talep tarafımıza iletilmiştir. Bu şikâyetlerin Şehzadeler Belediyemizin yetkisinde olan 4237 adet şikâyet anında çözüme kavuşturulmuş vatandaşlara geri dönüş sağlanmıştır. 1483 şikâyet konusu ise Belediye ekiplerimizce çalışmaları yapılmaktadır. Belediyemiz ile alakası olmayan konularda da vatandaşa izlenecek yollar anlatılarak hem vatandaşımızın şikâyetini ilgili kurumlara iletmesini sağladık hem de Belediye olarak bizlerde talepler halinde ilgili kurumlara bu şikâyetleri ileterek takipçisi olmuşuzdur. Tüm bunların yanı sıra iş konusunda talebi olan vatandaşlarımız için kurduğumuz istihdam masamız sayesinde yaklaşık 3700 vatandaşımızı Manisa’ da faaliyet gösteren firmalara yönlendirerek işe başlatılmalarını sağladık. Beyaz Masa birimimiz 24 aktiftir. Ulaşmak isteyen vatandaşlarımız bizzat belediyemize gelerek şikâyet ve taleplerini ilete bilecekleri gibi, 4449045 numaralı telefonu arayarak şikâyetlerini ilete bilirler” dedi. Şehzadeler Belediyesi Beyaz Masa biriminin zorlu kış aylarında Kriz masası olarak ta görev yaptığını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik herhangi bir olumsuzluk gören vatandaşların sorunu anında Beyaz Masaya iletmeleri halinde çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.