Şehzadeler Belediyesine ulaşmak çok kolay

Mart 13 ,2017

Şehzadeler Belediyesi teknolojik alt yapısını yeniliyor. Gelişen teknoloji çağında vatandaşa en iyi şekilde hizmet vermek için çalışan Şehzadeler Belediyesi kurumsal internet sitesi yenilendi. Şehzadeler Belediyesi olarak halka en iyi ve en hızlı şekilde ulaşmak adına çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkımız gerek bilgisayardan gerekse telefon üzerinden Belediyemizin hizmetlerine en hızlı şekilde kolaylıkla ulaşabilecekler” dedi.

Şehzadeler Belediyesi internet sitesi yeni arayüzü ile vatandaşın kullanımına açıldı. Her geçen gün teknolojik olarak alt yapısını yenileyen Şehzadeler Belediyesi vatandaşın Belediyenin hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşması için çalışmalarını yeniliyor. Şehzadeler Belediyesi olarak gelişen teknolojiye en iyi şekilde ayak uydurduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler Belediyesi olarak her geçen gün yenilenen teknolojiye uyum sağlıyoruz. Belediyemizin hizmetlerini ve duyurularını en hızlı şekilde halkımıza ulaştırmak adına belediyemizin internet sitesini yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk. Bilindiği gibi gelişen teknoloji çağı ile birlikte artık teknoloji taşınabilir bir şekilde ceplerimizde gezmekte. Bu noktada Belediyemizin hizmetlerini cep telefonlarına da taşıyarak halkımızın her yerden belediyemize rahatlıkla ulaşabilmesini sağladık. İsteyen vatandaşlarımız Şehzadeler Belediyemizin mobil uygulamasını İOS ve ANDROİD işletim sistemli tüm telefonlarda rahatlıkla kullanabileceklerdir. Halkımız hem bilgisayardan internet sitemize girerek hem de telefonlarına yükledikleri mobil uygulaması üzerinden Belediyemize rahatlıkla ulaşabilecek aynı zamanda talep ve şikâyetlerini de bu şekilde tarafımıza iletebilecekler” dedi.