Şehzadeler Belediyesi binlerce Manisalıyı Meydanda buluşturdu

Mayıs 22 ,2017

Şehzadeler Belediyesi, geçtiğimiz akşam THY Avrupa Liginin final maçı kurduğu dev ekranla binlerce Manisalıyı Cumhuriyet Meydanında buluşturdu. Avrupa ligindeki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe’nin maç sonunda rakibi Olimpiakos’u yenmesiyle birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan havai fişek gösterisi, Meydanı bayram havasına çevirdi.

Şehzadeler Belediyesi geçtiğimiz akşam Basketbolda Avrupa’da ki tek temsilcilimiz olan Fenerbahçe’nin THY Avrupa Ligi Final Four'un şampiyonluk maçı için Cumhuriyet Meydanında 12 metrekarelik dev ekran kurarak binlerce Manisalının maçı meydandan takip etmesini sağladı. Uluslararası bir müsabaka olan final maçı Manisa halkından gelen yoğun taleplere Şehzadeler Belediyesi olarak kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Avrupa kupasını alan Fenerbahçe’yi tebrik etti. Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekranı izlemeye binlerce Manisalı vatandaşın akın ettiğini belirten Başkan Çelik “ Öncelikle dün üstün bir gayretle tüm benliğini ortaya koyarak zorlu bir rakip olan Olimpiakos’u yenerek Avrupa Basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Fenerbahçe Basketbol takımını tebrik ediyorum. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşattıkları içinde çok teşekkür ediyorum. Avrupa kupası final maçı için Manisa’ da yaşayan Fenerbahçeli olsun olmasın halkımızın her kesiminden bize böyle bir talep gelmişti. Böylesine gurur verici bir konuya Şehzadeler Belediyesi olarak bizde sessiz kalmadık. Hızlı bir şekilde Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarımızın müsabakayı canlı yayından takip edebilmeleri için gerekli çalışmaları yaptık ve maç günü 12 metrekarelik dev ekranı hazır hale getirdik. Bizim bu gayretimizi gören Manisalı vatandaşlarımız sosyal medya üzerinden yapmış oldukları örgütlenme ile alanı hınca hınç doldurarak bu şampiyona da Avrupa’ da ki gururumuz Fenerbahçe’yi yalnız bırakmadılar. Alanı dolduran binlerce Manisalı hemşerimiz maç sonucunda rakibi Olimpiakos’u 80 – 64 yenerek Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe’ ye büyük bir sevinç gösterisinde bulundular. Şehzadeler Belediyesi olarak Avrupa şampiyonu olarak bizlerin göğsünü kabartan Fenerbahçe’yi tebrik ediyor, havanın serinliğine aldırmadan Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Manisalı hemşerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Hakemin maçın son düdüğünü çalmasının ardından Fenerbahçe’nin Avrupa şampiyonu olması ile birlikte Şehzadeler Belediyesinin hazırladığı havai fişek gösterisi ile birlikte Cumhuriyet Meydanı adeta bayram yerine döndü.