Şehzadeler Belediyesi Mehteri Kuruluyor

Ocak 22 ,2016

Şehzadeler Belediyesi Mehter takımı kurma çalışmaları başlattı. Tamamen gönüllülerden oluşacak olan mehter takımına katılmak isteyenler ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.

Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı kurma çalışmaları başlattı. Mehter takımının kurulması için ilk elemeler geçtiğimiz gün Şehzadeler Belediyesi şantiyesinde gerçekleştirildi. Belediye Şantiyesinde yapılan ilk çalışmayı Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Mali Hizmetler Müdürü Bayram Akkaya yerinde izlediler. Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadeler ilçesinde bir mehter takımı kurulması için çalışma başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler “ Şehzadeler ilçemizde Belediye olarak bir Mehter Takımı kuruyoruz. Burada görev alacak gönüllü arkadaşlarımız için bu gün ilk seçmeleri yapıyoruz. Mehter takımına ilgi duyup ta katılmak isteyen vatandaşlarımız da olursa başvurmaları halinde bu gönüllü oluşumun içinde yer alabileceklerdir. Bunun için katılmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Beyaz Masa’ ya bilgilerini iletirlerse biz kendileriyle irtibata geçeceğiz. Hızlı bir şekilde kuruluşumuzun tamamlanmasının Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımımız Şehrimizde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır” dedi.