Şehzadeler Ailesi iftarda buluştu

Haziran 08 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz akşam, Belediye Meclis üyeleri ile Belediye personelini iftar’ da ağırladı. Şehzadeler ’de dolu, dolu bir ramazan yaşanması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, ramazan süresince yoğun bir çalışma içerisinde olan belediye personeline teşekkür etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye personeli ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Teras 2 Restoran’ ta düzenlenen iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, MHP Grup Başkanvekili Ziya Elmalı, CHP Grubu adına Yenal Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak yoğun bir ramazan mesaisi gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çelik “11 ayın Sultanı olan, rahmet ve bereket ayı olan ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bu mübarek günler hürmetine daha da pekiştirsin inşallah. Bu mübarek günler yeryüzünde akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olsun inşallah.  Şehzadeler Belediyesi olarak ramazanda da dur durak bilmeden çalışıyoruz. Her gün Cumhuriyet Meydanında 500 vatandaşımıza iftar veriyoruz. Bunun yanı sıra her gün farklı bir mahallemizde iftar sofrası kuruyor ve bu sofralarda vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu iftar sofralarımızda her görüşten her kesimden vatandaşımızı bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Ayrıca iftar ve teravih arasında Cumhuriyet Meydanında çocuklarımıza yönelik birçok etkinlik düzenliyoruz. Hafta sonlarında da teravih namazının ardından Cumhuriyet Meydanında ramazanın ruhuna uygun etkinliklerimiz oluyor. İftar sonrasında her akşam farklı bir camide iftar sonrasında Belediyemizin soğuk limonatalarını halkımız dağıtıyoruz. Şehzadeler’ de dolu dolu, çocuklarımızın da büyüyeceğinde ne güzel ramazanlardı diyebileceği bir ramazanı yaşamak ve yaşatmak için el birliği ile çaba ve gayret sarf ediyoruz. Ramazan boyunca yapılan programlarda ve çalışmalarda fedakârlıkta bulunan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim ramazanı hakkıyla idrak edip, Kadir Gecesine erişip, Ramazan Bayramına kavuşmayı hepimize nasip etsin inşallah” dedi.