Saruhan Mahallesi yol çalışmaları tamamlanıyor

Kasım 08 ,2016

Şehzadeler Belediyesinin Saruhan Mahallesinde başlattığı yol yenileme çalışmasında sona gelindi. Vatandaşların yoğun şikâyetleri neden ile yolda yenileme çalışmaları başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Saruhan Mahalle halkımızın isteği üzerine yolu yeniden yaparak, daha sağlık bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediyesinin Saruhan Mahallesinde yapmış olduğu yol yenileme çalışmasında sona gelindi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapılan yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Daha önce kayrak taşı ile döşeli olan yolda 2 yıl boyunca tamiratlar yapıldığını ancak sorunların sürekli devam ettiğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Saruhan Mahallemizde, Muradiye Camiinin önünden, Çınarlı Kahveye kadar çıkan yollarda, parke taşı döşeme işlemi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmamızda bitme aşamasına gelmiş durumdayız. Daha öncesinde bu yolda kayrak taşı dediğimiz bir malzeme ile kaplıydı. Ancak sürekli bu yolda sorunlar çıkıyordu. Taşlar yerinde çıkıyor, yoldan geçen araçlara zarar veriyordu. Göreve geldiğimiz yıldan itibaren 2 yıl boyunca yolda sürekli gerekli tamiratları yapıyorduk. Ancak gördük ki sürekli aynı sıkıntılar yaşanıyor ve vatandaşlarımızdan şikâyetler geliyor. Bu nedenle bu yolda ki kayrak taşlarını kaldırarak burayı daha sağlam ve sağlıklı olan parke taşı döşeme çalışması başlattık. Saruhan Mahalle halkımız ve Muhtarımızdan gelen talepler doğrultusunda yolda hızlı bir çalışma başlattık. Saruhan Mahallemizde 5 bin metrekarenin üzerinde yapmış olduğumuz parke taşı döşeme işlemimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmamızı yaparken etap, etap çalışma yapıyoruz. Mahallemizde trafiğin aksamaması adına bir sokakta hızla çalışma yaparak orayı trafiğe açıyor daha sonrasında başka bir sokakta çalışma başlatıyoruz. Yaptığımız bu çalışmamız kısa süre içerisinde de inşallah tamamlanmış olacak ve burada daha güzel bir hizmeti halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.