ŞEHZADELERİN MİNİKLERİ KARNE HEYECANI YAŞADI

Haziran 17 ,2022



Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören 66  öğrenci, karne almanın heyecanını yaşadı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in elinden karnelerini alan minikler, karne aldıkları için heyecan, tatile girecekleri için de mutluluk yaşadı.

 

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Gündüz Bakım Evi’nde 3 - 6 yaş sınıflarında eğitim gören 66  öğrenci karnelerini, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Başkan  Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Ahmet Songüler’in elinden alarak,  yaz tatiline çıktı. Minikler karne sevinç ve heyecanlarına Bakan Çelik, Başkan Yardımcıları Efendioğlu ve Songüler’i ortak etti. Minikler karne ve hediyelerini büyük bir sevinç içinde aldı. Pasta kesilen törende Başkan Çelik minik öğrenciler ile yakından ilgilenerek onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Karne töreninde miniklerin heyecan ve mutluluklarını paylaşan Başkan Çelik “Bugün aileleri tarafından belediyemize, buradaki hocalarımıza emanet edilen geleceğimizin teminatı çocuklarımızın karne sevinci var. Biraz önce karnelerini kendilerine takdim ettik. Hepsi birbirinden başarılı maşallah. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı okul öncesi eğitimi ile en iyi şekilde yetiştirmek bizim toplum olarak görevimiz. Bugün burada emeği geçen tüm hocalarımıza, çalışanlarımıza, idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah yavrularımız devlete, millete, insanlığa çok faydalı olur, hayırlı işlere imza atarlar. Biz de onların eğitimlerine bir nebze de katkıda bulunduğumuz için Şehzadeler ailesi olarak çok mutlu oluruz. Yavrularımıza iyi tatiller diliyorum.”  

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45