ŞEHZADELERDEN ÇAVUŞOĞLU'NA 1 MİLYON 22 BİN TL'LİK YATIRIM

Kasım 24 ,2021



Şehzadeler Belediyesi’nin Çavuşoğlu Mahallesi’nde hayata geçireceği Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık Binası ve Sağlık Evi projesinin ihalesi gerçekleştirildi ve yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 1 milyon 22 bin TL’ye mal olacak yatırımın 200 günde tamamlanarak,  vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in kısa süre önce duyurusunu yaptığı ve belediyenin yeni yatırımlarından olan Çavuşoğlu Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık Binası ve Sağlık Evi projesinin ihalesi gerçekleştirildi. 27 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 1 milyon 22 bin TL’ye mal olacak yatırımın, 200 günde tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İlçemizin Çavuşoğlu Mahallesi 1160 parsel nolu taşınmaz üzerine çevre mahalle halkımıza da hizmet edecek şekilde planlanmış Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık ve Sağlık Evi yapım işi 27 Ekim 2021 tarihinde ihalesi yapılmış olup 19 Kasım 2021 tarihinde 1 milyon 22 bin TL bedelle yüklenici firmayla sözleşme imzalanmıştır. 23 Kasım 2021 tarihinde yer teslimi yapılmış olup 200 gün süre sonunda,  2022 yılı Haziran ayı sonunda bitirilmesi planlanmaktadır. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız yapımını tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı nasip etsin. ”  dedi.

 

PROJE HAKKINDA

Projedeki yapıların 810 m2 lik parsel üzerinde toplam 270 m2’lik inşaat alanını kapsadığını kaydeden Başkan Çelik “Bunun 220 m2’si Çok Amaçlı Salona ve 50 m2’si Muhtarlık ve Doktor evine aittir.” dedi.

ÇOK AMAÇLI SALON: Engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte  220 m2 inşaat alanına sahip bir binadır. Betonarme taşıyıcı elemanlar üzeri çelik konstrüksiyon çatıya sahiptir. Çatı örtüsü poliüretan yalıtımlı sandviç paneldir. Bina 150 m2 düğün salonu, 10m2 gelin odası, 10 m2 mutfak ve toplam 15 m2’lik tuvalet ve depo mekanlarından oluşmaktadır. Düğün, sünnet, nişan ve benzeri etkinliklerin yanı sıra halkımızın mevlid, toplantı ve Ramazan ayı etkinliklerine de ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlanmış modern bir tesistir. Binanın temelinde pvc membran su yalıtımı uygulanmıştır. Bina dış duvarlarında, çift sıra tuğla duvar arası expande polistren köpük bulunmaktadır. Bina zemin kaplaması olarak 60x60 kaymaz porselen seramik düşünülmüştür.

MUHTARLIK VE SAĞLIK EVİ: Parselin batı tarafında bulunan alanda 50 m2 lik kapalı alanı bulunan etrafı beton kilit parke ile çevrili Muhtalık ve Doktor kullanım amaçlı modern mimari ve malzemeler ile hazırlanmış tesistir. Binada kullanılan temel, yalıtım, çatı ve duvar malzemeleri Çok Amaçlı Salon ile aynı kalitede tasarlanmıştır.

           

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45