ŞEHZADELERDE SERDAR ORTAÇ RÜZGARI ESTİ

Mayıs 26 ,2023



Şehzadeler Belediyesi'nin Gençlik Haftası kapsamında düzenlediği Gençlik Konserinde ünlü sanatçı Serdar Ortaç sahne aldı.  Bir ara sağanak yağmurun yağdığı konserde binlerce genç, gönüllerince bir akşam geçirdi.

 

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Konseri  düzenleyerek ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ı  hayranlarıyla buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı konser renkli görüntülere sahne oldu. Saat 21.00 itibari ile sahneye çıkan Serdar Ortaç  keyifli sohbeti ile de hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Bir ara etkili olan sağanak yağış bile eğlenceye engel olamadı. En sevilen şarkılarını Manisalı gençler için seslendiren ünlü şarkıcıya hayranları da eşlik etti.  

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  beraberindeki çiçeği burnunda Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile birlikte sahneye çıkarak,  Serdar Ortaç ve ekibine performansları için çiçek ve Mesir Macunu vererek,  teşekkür etti.  

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce gence de seslenen Başkan Çelik " 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramınız bir kez daha kutlu olsun. Gençlik Konseri'ne hoş geldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz. Sevgili sanatçımız Serdar Ortaç seref verdiniz, yüreğinize sağlık.  Hepiniz çok güzelsiniz, iyi eğlenceler diliyorum" şeklinde konuştu.

Sahnesini dans ve ışık şovlarıyla da zenginleştiren Serdar Ortaç  ise Manisa'da olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45