ŞEHZADELERDE DEVRİLEN AĞAÇLAR KALDIRILDI

Kasım 29 ,2023

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde dün gece meydana gelen şiddetli rüzgar, birçok ağacın devrilmesine neden oldu. Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, olay yerine hızla müdahale ederek devrilen ağaçları kaldırdı.

Gece boyunca devam eden rüzgarın etkisiyle özellikle park ve yeşil alanlarda zarar gören ağaçlar, Şehzadeler Belediyesi'nin koordineli çalışan ekipleri tarafından kaldırıldı. Ekipler, devrilen ağaçların yerinden sökülmesi ve çevre düzenlemesi için özverili bir çalışma sergiledi. Belediye yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla olaya hızlı bir şekilde müdahale ettiklerini belirtti. Aynı zamanda, rüzgarın etkisiyle zarar gören diğer alanlarda da incelemelerde bulunarak gereken önlemleri almaya devam edeceklerini ifade etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz gece boyunca rüzgarın neden olduğu olumsuzluklara karşı sahada aktif bir şekilde çalıştı. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için ön planda. Ekiplerimiz, olası riskleri minimize etmek adına gece boyunca özverili bir çaba sarf etti. Herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici. Vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda anında müdahale ediyoruz" dedi. Şehzadeler Belediyesi, olası benzer durumlar için vatandaşları duyarlı olmaya ve olumsuzlukları yetkililere bildirmeye çağırdı.