ŞEHZADELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Nisan 09 ,2024

Şehzadeler ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın direktifiyle harekete geçen belediye ekipleri, ilçenin dört bir yanında sokakları, parkları pırıl pırıl yaparak kenti bayrama hazır hale getirdi.

Başkan Gülşah Durbay'ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu temizlik çalışması, ilçe sakinlerinin rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla başlatıldı. Belediye ekipleri, sokakları süpürerek temizlerken, parklarda bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Cadde ve kaldırımların yıkanması, yeşil alanların bakımı, çöp konteynerlerinin temizlenmesi gibi bir dizi işlem, titizlikle yerine getirildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, "Şehrimizin her köşesini temiz ve düzenli tutmak, bizim için önemli bir sorumluluktur. Hemşehrilerimizin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için kapsamlı bir temizlik kampanyası başlattık. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışarak ilçemizi bayrama hazır hale getirdiler. Kentimizin güzelliklerini korumak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu. Belediye ekiplerinin yoğun çabalarıyla Şehzadeler ilçesi, bayram öncesinde adeta yenilendi. Temizlik çalışmalarıyla ilçe sakinleri, sokaklarda ve parklarda daha temiz bir çevrede bayram coşkusunu yaşayacaklarını ifade ettiler.