ŞEHZADELERDE 23 NİSAN EĞLENCELERİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİTTİ

Nisan 23 ,2020



Şehzadeler Belediyesi, TBMM’nin 100. Kuruluş Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşesini çocukların ve Şehzadeler halkının evlerinde doyasıya yaşaması için bir dizi etkinliğe imza attı. Belediyenin 23 Nisan aracı mahallelerde çocuklara palyaçolarla bayram neşesi yaşatırken, ilçenin ana arter yollarında da Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konser verdi. Çocukların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde bayram coşkusu tavan yaptı.

 

TBMM’nin 100. Kuruluş Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle ülke genelinde buruk kutlandı. Şehzadeler Belediyesi hemşehrilerinin bayram sevincini doyasıya yaşaması için bir dizi etkinliği hayata geçirerek, bayram eğlencelerini vatandaşların evlerine götürdü.

ŞEHZADELER MEHTERİ CADDELERİ İNLETTİ

İlk olarak belediyenin içerisinde palyaçoların olduğu 23 Nisan aracı mahallelerde dolaşarak, çocukların bayram neşelerini doyasıya yaşamalarına imkan tanıdı. Ardından kentin ana arter yollarında Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı dolaşarak konser verdi. Evlerinden, balkonlarından ve pencerelerden başta çocuklar olmak üzere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ellerindeki Türk bayrakları ile palyaçolar ve Mehter Takımına eşlik ettiler. Etkinliklere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

“İSTEDİK Kİ ŞEHZADELERİN ÇOCUKLARI BİR BURUKLUK HİSSETMESİNLER”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm hemşehrilerinin Gazi Meclisimizin 100. Kuruluş Yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını ifade ederek şöyle konuştu; “Bilindiği gibi koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramı coşkuyla sokaklarda, meydanlarda çocuklarımızla birlikte kol kola kutlayamıyoruz. Ama bugün evde kalmamız yarın rahat bir şekilde bayramları kutlamamız güzel günlere kavuşmamız için büyük bir önem arz ediyor. Bu salgının yayılmaması ve bitmesi için en önemli konu sosyal mesafenin korunması. Bu yüzden bilindiği gibi dört gün sokağa çıkma kısıtlaması var. Ama biz istedik ki Şehzadelerin çocukları bir burukluk hissetmesinler, 23 Nisan’ı büyük bir coşku ve sevinçle kutlasınlar. O sebeple de birkaç etkinliğe imza attık. Bu etkinliklerimizle çocuklarımız, vatandaşlarımız evlerinden bayram coşkusuna ortak olacaklar. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. İnşallah seneye sağlık içerisinde yine sokaklarda meydanlarda çocuklarımızla el ele kol kola 23 Nisanlarımızı kutlayacağız.”

 

 

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45