ŞEHZADELER MECLİSİ HAZİRAN TOPLANTISINI YAPTI

Haziran 16 ,2020

Şehzadeler Belediye Meclisi,  iki aylık aranın ardından yeniden toplandı. Koronavirüs tedbirlerinin üst seviyede alındığı Haziran Ayı Meclisinde,  37 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında yapılamayan Şehzadeler Belediye Meclisi yeniden toplandı. Haziran ayı meclis toplantısına koronavirüs tedbirleri damga vurdu. Meclis salonuna giren herkesin ateş ölçümleri yapılırken, meclis üyeleri sosyal mesafe gözetilerek oturdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Meclis’te 37 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Meclis’te yeni dönemde görev yapacak encümen üyeleri ile komisyonlarda görev alacak meclis üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda yeni dönemde görev alacak encümen üyeleri Ali Özyiğit, Cesim Çiçek ve Abdurrahim Demirezen oldu.

BAŞKAN ÇELİK, YERİNİ KERESTECİ’YE BIRAKTI

Şehzadeler Belediyesi’nin 2019 Yılı Faaliyet Raporu da görüşülerek karara bağlandı. Maddenin görüşülmesi sırasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  yerini Meclis Başkanvekili Selman Keresteci’ye bırakarak, meclis salonunun dışına çıktı. Keresteci’nin yönetiminde yapılan oylama ile Şehzadeler Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Diğer gündem maddelerinin de görüşülüp karara bağlanmasını ardından meclis toplantısı sona erdi. Temmuz Meclisi’nin 1 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00’da yapılması kararlaştırıldı.