ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN ÇAVUŞOĞLU PROJESİ YENİ YILDA HİZMETE GİRECEK

Eylül 27 ,2022

Şehzadeler Belediyesi'nin 1 Milyon 945 Bin TL bedelle hayata geçireceği Çavuşoğlu Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık Binası ve Doktor Evi Projesi devam ediyor.  2023 Ocak ayı sonunda hayata geçirilmesi planlanan proje tamamlandığında civar mahallelerdeki vatandaşlar da hizmetten yararlanabilecek.

Şehzadeler Belediyesi'nin yapımı devam eden projeleri arasında yer alan Çavuşoğlu Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Muhtarlık Binası ve Doktor Evi Projesi,  ihale takvimine uygun olarak yükseliyor.  1 Milyon 945 Bin TL2lik projenin gelecek yıl Ocak ayı sonunda  hizmete alınması planlanıyor.  Toplam 270 m2'lik inşaat alanını kapsayan projede, 220 m2 çok amaçlı salon ve 50 m2 muhtarlık ve doktor evi yer alacak. Yapılacak Çok Amaçlı Salon hakkında bilgi veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  "Engelli erişimine uygun giriş terasları ile birlikte 220 m2 inşaat alanına sahiptir. Betonarme taşıyıcı elemanlar üzeri çelik konstrüksiyon çatıya sahip, çatı örtüsü poliüretan yalıtımlı sandviç panel olacak.  Binamız 150 m2 düğün salonu, 10m2 gelin odası, 10 m2 mutfak ve toplam 15 m2 lik tuvalet ve depo mekanlarından oluşacak.  Düğün , sünnet , nişan ve benzeri etkinliklerin yanı sıra halkımızın mevlid , toplantı ve Ramazan ayı etkinliklerine de ev sahipliği yapabilecek." şeklinde konuştu.  Muhtarlık ve Sağlık Evi bölümüyle ilgili de konuşan Başkan Çelik "Parselin batı tarafında bulunan alanda 50 m2'lik kapalı alanı bulunan etrafı beton kilit parke ile çevrili modern mimari ve malzemeler ile hazırlanmış tesistir. Binada kullanılan temel, yalıtım, çatı ve duvar malzemeleri çok amaçlı salon ile aynı kalitede tasarlanmıştır." dedi.