ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Ağustos 20 ,2020

Kullandığı iş makinası ile göreve gittiği sırada, kazaya karışarak hayatını kaybeden Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Yakup Akay, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, kepçe operatörü Yakup Akay, bugün sabah saatlerinde kullandığı iş makinesi ile çalışma sahasına giderken, bir kargo firmasına ait kamyonunun, kullandığı kepçeye çarpması ile kaza geçirdi ve hayatını kaybetti. Akay’ın kazada hayatını kaybetmesi Şehzadeler Belediyesi’ni hüzne boğdu.  43 yaşındaki Akay, Aşağı Çobanisa Kabristanı’nda düzenlenen cenaze töreni ile sevenlerinin dua ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı cenaze töreninde Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Akay’ın mesai arkadaşları ve sevenleri hazır bulundu. Kılınan cenaze namazının ardından Akay’ın naaşı ebedi istirahatgahına uğurlandı.